Dobrodošli na službene stranice tvrtke Liburnijske vode d.o.o., koja već 135 godina osigurava pitku vodu u Vašim domovima.

 Upitnik za samoprocjenu TJV sukladno ZPPI

 

 OBAVIJEST POTROŠAČIMA O PROMJENI ODLUKE O CIJENI VODNIH USLUGA OD 1.VELJAČE 2023.

 

PRESTANAK mjere prokuhavanja vode od 11.8.2023. za Malu Učku i Velu Učku

 

Obavještavamo potrošače vode u naseljima Mala Učka i Vela Učka da je nakon tjedan dan prestala mjera prokuhavanja vode, te da je voda i za Učkare, od danas – petka 11.08.2023. godine ponovo zdravstveno ispravna za piće.

 

 

PRIKLJUČENJE NA JAVNU ODVODNJU NA PODRUČJU NASELJA BRSEČ

 

Ovim putem izvješćujemo da su radovi na izgradnji kanalizacijske mreže i vodovodnih cjevovoda na području naselja Brseč okončani, te su ostvareni preduvjeti za priključenje objekata na sustav javne sanitarne odvodnje.

 

Zahtjev za priključenje objekata na sustav javne sanitarne odvodnje na raspolaganju je putem obrasca kojeg možete preuzeti na sljedećoj poveznici: LINK

 

Uz zahtjev se prilaže i potrebna dokumentacija, a ista je također navedena na naprijed istaknutim internetskim stranicama Društva.

 

Uredno podneseni zahtjev za priključenje biti će pravovremeno obrađen, te ukoliko je isti osnovan pristupa se zaključenju ugovora o priključenju uz izdane tehničko – tehnološke uvjete priključenja.

 

Za sve nejasnoće možete se obratiti tehničkoj službi Društva na tel. 051/505-233.

 

OBAVIJESTI O RADOVIMA

OBAVIJEST O RADOVIMA, MOŠĆENIČKA DRAGA / KRAJ  - 15.11.2023

14/11/2023

Obavještavamo da će u srijedu, 15.11.2023., od 11:00 do 15:00 h zbog radova na vodoopskrbnoj mreži bez vode biti;

 

·  potrošači vode u naselju Kraj (Mošćenička Draga).

 

U slučaju moguće pojave zamućenja vode nakon radova, potrebno je otvoriti slavinu te vršiti ispiranje cijevi do pojave bistre vode.