Dobrodošli na službene stranice tvrtke Liburnijske vode d.o.o., koja već 135 godina osigurava pitku vodu u Vašim domovima.

Komunalac d.o.o., Liburnijske vode d.o.o. te Libukom Jurdani d.o.o. uveli su mjere  sprečavanja širenja koronovirusa te mole građane da odgode dolazak u njihove urede,do trenutka ukidanja zaštitnih mjera.

Umjesto osobno građani će moći dobiti sve potrebne informacije, kao i riješiti hitne slučajeve, putem telefona i elektronske pošte.

_________________________________

 

VODA ZA LJUDSKU POTROŠNJU I SARS-CoV-2 (HZJZ)

 

Ovim putem vas obavještavam da je odlučeno da će se preporuke u svezi zdravstvene ispravnosti vode za ljudsku potrošnju u tijeku epidemije COVID-19 objavljivati na sljedećoj poveznici: link

PRIKLJUČENJE NA JAVNU ODVODNJU NA PODRUČJU NASELJA BRSEČ

 

Ovim putem izvješćujemo da su radovi na izgradnji kanalizacijske mreže i vodovodnih cjevovoda na području naselja Brseč okončani, te su ostvareni preduvjeti za priključenje objekata na sustav javne sanitarne odvodnje.

 

Zahtjev za priključenje objekata na sustav javne sanitarne odvodnje na raspolaganju je putem obrasca kojeg možete preuzeti na sljedećoj poveznici: LINK

 

Uz zahtjev se prilaže i potrebna dokumentacija, a ista je također navedena na naprijed istaknutim internetskim stranicama Društva.

 

Uredno podneseni zahtjev za priključenje biti će pravovremeno obrađen, te ukoliko je isti osnovan pristupa se zaključenju ugovora o priključenju uz izdane tehničko – tehnološke uvjete priključenja.

 

Za sve nejasnoće možete se obratiti tehničkoj službi Društva na tel. 051/505-233.

 

OBAVIJESTI O RADOVIMA

Writer Name

Blog Post Title

02/12/2015

I am Fill Text, here to help you visually design your post's description. If you'd like a shorter or longer preview, click on the arrow option on the top right hand side of this widget and adjust the post preview setting. I am Fill Text, here to help you visually design your post's description. If you'd like a shorter or longer